camping Hell (Oostenrijk)

Verhalen en tips over buitenlandse campings

camping Hell (Oostenrijk)

Berichtdoor VIPkarstenfan » 29 Dec 2009, 18:03

Camping Hell..

Tja geen leuke naam voor een camping maar....
Een leuke camping in Oostenrijk. Waanzinnig mooi sanitair, goed restaurant. Wij zeiden altijd tegen elkaar we gaan nooit naar dezelfde camping! Ondertussen zijn we al 3 x langs geweest.

Grote plaatsen (moest ook wel we kampeerden toen nog met 2 De Waard tenten) vandaar dat we op deze camping terecht zijn gekomen. De familie Hell is een aardige familie die bijna alles zelf organiseert op deze niet al te grote camping gelegen in het Zillertall.
Enige nadeel is dat de camping langs een doorgaande weg ligt in het dal. Het kan ook niet anders, het is immers een dal.

Genoeg te doen op de camping voor de kleintjes is er een animatie team aanwezig. Een super uitval basis voor de meer sportieve kampeerders: Bergklimmen, mountenbiken, Klettersteigen, bergwandelen etc. Op de camping zelf is er een klein zwembad, mooi voetbalveld (kunstgras) badmintonbaan, grote speeltuin voor de jeugd, klein winkeltje, afhaal restaurant, mooie receptie.

Kortom een leuke camping. Overwegend komen er veel caravans maar ook veel tentkampeerders. De meeste mensen zijn vaak overdag in de bergen of overnachten in een berghut. En gebruiken de camping als basis (500meter hoog ligt de camping) De gasten komen merendeel uit Nederland maar afgelopen keer kwamen we ook veel buitenlandse gasten tegen.

Let op beslist geen holidio camping: ‘’ holadio camping????” ..disco tot laat, veel drinkende tieners etc. Meestal is de camping rond 23.00 uur al aardig stil.
VIPkarstenfan
 
Berichten: 102
Geregistreerd: 13 Nov 2009, 15:25

Re: camping Hell (Oostenrijk)

Berichtdoor jan » 31 Dec 2009, 16:28

Wij zijn ook bekend op deze camping. We hebben er nu zo'n 4x gestaan. Leuk is wel dat er regelmatig Duitsers en Oostenrijkers komen kijken naar onze voortent. En die steken hun bewondering niet onder stoelen of banken. Als je wat verder naar achteren op de camping staat heb je minder last van de weg. Ook is de Zillertalkarte te koop. Daarmee kun je ook in voor-en najaar met skiliften naar boven, openbaar vervoer is gratis enz. vanaf de camping kun je dan ook met die kaart per treintje naar bijv. Mayrhoven.
jan
 
Berichten: 57
Geregistreerd: 28 Dec 2009, 18:01

Re: camping Hell (Oostenrijk)

Berichtdoor Hans » 31 Jan 2010, 19:44

Heeft deze camping een website anders misschien stad of dorp graag uw reactie.
Hans
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 19 Nov 2009, 21:11

Re: camping Hell (Oostenrijk)

Berichtdoor VIPkarstenfan » 31 Jan 2010, 20:08

De website : http://www.zillertal-camping.at
Ligt bij Fugen in het Zillertall
VIPkarstenfan
 
Berichten: 102
Geregistreerd: 13 Nov 2009, 15:25

Re: camping Hell (Oostenrijk)

Berichtdoor Hans » 01 Feb 2010, 17:14

Ik heb gekeken , lijkt me een mooie camping , alleen ze willen geen honden in het hoog seizoen, dan houdt het meteen voor ons op , we blijven zoeken,bedankt voor de RE.
MVG
Hans
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 19 Nov 2009, 21:11

Re: camping Hell (Oostenrijk)

Berichtdoor jan » 04 Okt 2013, 15:04

Hans schreef:Ik heb gekeken , lijkt me een mooie camping , alleen ze willen geen honden in het hoog seizoen, dan houdt het meteen voor ons op , we blijven zoeken,bedankt voor de RE.
MVG
Dat "probleem" is inmiddels opgelost. Op een deel van de camping mogen honden wel verblijven.
Geen reden meer om er niet eens naar toe te gaan dus!
Groet, Jan
jan
 
Berichten: 57
Geregistreerd: 28 Dec 2009, 18:01


Terug naar Campings buitenland

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron