Regels & Voorwaarden

Regels & Voorwaarden

Berichtdoor Webmaster » 25 Okt 2012, 14:29

Welkom op het officiële Karsten Tenten forum, dé plek om jouw ervaring met de oppompbare Karsten Tent en je passie voor het kamperen te delen.

Karsten Tenten vindt respectvolle communicatie, de sfeer op het forum en de veiligheid van de leden zeer belangrijk. Om alles netjes te laten verlopen hebben wij daarom huisregels voor het gebruik van het forum opgesteld, waar iedere gebruiker zich aan dient te houden. Wanneer regels worden overtreden heeft Karsten Tenten de bevoegdheid om leden te weren en berichten te verwijderen.

HANDLEIDING FORUM

1. Om je te registreren op het forum dien je in het bezit te zijn van een geldig e-mailadres. Dit e-mailadres wordt gebruikt om je account te activeren. Tevens kunnen wij via dit adres contact met je opnemen.
2. Je bent vrij in de keuze van een gebruikersnaam mits deze niet kwetsend is. Meerdere gebruikersnamen per persoon zijn niet toegestaan.
3. Plaats een onderwerp niet in meerdere forums tegelijk. Dubbele berichten worden verwijderd.
4. Voordat je een nieuw topic aanmaakt, controleer dan eerst of er al soortgelijke topics opgestart zijn m.b.v. de zoekfunctie rechts bovenaan het forum.
5. Een topic moet een duidelijke titel hebben, dit houdt het forum overzichtelijk en maakt het terugzoeken van informatie makkelijker. Karsten Tenten kan de topic titel aanpassen.
6. Controleer je bericht voor plaatsing op typfouten. Exceptioneel hoofdletter gebruik is niet toegestaan

REGELS EN VOORWAARDEN GEBRUIK FORUM

Behandel het forum en de leden met respect! Dit is niet toegestaan:
7. Berichten plaatsen die agressieve, onwettelijke, bedreigende, lasterlijke, kwetsende, pornografische, schadelijke, obscene, racistische, misleidende of anderszins ongepaste inhoud bevatten. Deze berichten zullen zonder verdere correspondentie worden verwijderd.
8. Tekst- en beeldmateriaal plaatsen waarop auteursrecht van derden rust (mits er toestemming is gegeven door de auteur).
9. Commerciële reclame maken of spam berichten plaatsen m.u.v. relevante url’s binnen de context van het geplaatste bericht (zoals bijvoorbeeld een camping).
10. Linken naar illegale sites/zaken (zoals illegale downloadsites).
11. Het plaatsen van persoonlijke gegevens en privé materiaal van derden.
12. De inhoud van Persoonlijke Berichten (PB) openbaar maken.

Aansprakelijkheid
Het deelnemen en/of gebruik maken van dit forum geschiedt geheel op eigen risico. Karsten Tenten B.V. is niet aansprakelijk voor de inhoud van de berichten die op het forum worden geplaatst en voor directe en/of indirecte schade van welke aard dan ook, die al dan niet het gevolg is van en/of verband houdt met het gebruik van dit forum. Alle berichten zijn meningen en gezichtspunten van forumleden. Karsten Tenten behoudt zich het recht voor om naar eigen inzicht berichten te verwijderen en discussies te sluiten.

Voorwaarden en regels VRAAG & AANBOD
De rubriek Karsten Tenten occasions is uitsluitend bedoeld voor het aanbieden van occasions door Karsten Tenten B.V. zelf. De rubriek Karsten Tenten gezocht is uitsluitend bestemd voor particulieren die op zoek zijn naar een bepaald type Karsten Tent. Omschrijf in de titel en het bericht duidelijk waar je naar op zoek bent.
Het gebruikmaken van deze rubriek geschiedt geheel op eigen risico. Karsten Tenten B.V. is niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade van welke aard dan ook, die al dan niet het gevolg is van en/of verband houdt met het gebruik van deze rubriek.
Aankopen en verkopen die voortvloeien uit contacten via dit forum zijn voor eigen risico en rekening. Karsten Tenten kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor financiële, materiële en/of emotionele schade.
Webmaster
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 25 Okt 2012, 13:52

Terug naar Regels en voorwaarden

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron